Binnenkort: Netflix komt met een zeer unheimische film

Binnenkort: Netflix komt met een zeer unheimische film

'The Lighthouse' is een absolute topfilm met Robert Pattinson en Willem Dafoe.

Netflix pakt binnenkort uit met een unheimische film: The Lighthouse (2019). In deze prent van regisseur Robert Eggers (The VVitch) belanden twee vuurtorenwachters op een afgelegen eiland in een ongekende koortsdroom.

De hoofdrollen in deze bijzondere film, die geheel in zwart-wit is, worden vertolkt door Robert Pattinson (The Batman) en Willem Dafoe (Poor Things). Deze topacteurs dragen praktisch de gehele film.

Het verhaal
In The Lighthouse gaat de gesloten Ephraim Winslow (Pattinson) een maand werken als hulpje van de stoere vuurtorenwachter Thomas Wake (Dafoe) op een afgelegen eiland.

De omstandigheden op het eiland zijn allesbehalve gemakkelijk en een duister mysterie zorgt ervoor dat de mannen elkaar telkens meer beginnen te verafschuwen en beginnen te vrezen voor hun levens.

Topper
Verantwoordelijk regisseur Eggers maakte eerder horrorfilm The VVitch (2015) met Anya Taylor-Joy. Vorig jaar leverde hij het Vikingenepos The Northman.


The Lighthouse werd zeer lovend ontvangen door zowel de critici als het publiek en werd genomineerd voor diverse belangrijke filmprijzen. Vanaf 15 november kijk je deze film op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair