Tom Cruise motiveerde Timothée Chalamet om veel beter te presteren in 'Dune II'

Tom Cruise motiveerde Timothée Chalamet om veel beter te presteren in 'Dune II'

Timothée Chalamet is een rijzende ster in Hollywood en krijgt gelukkig advies van meer ervaren sterren als Tom Cruise.

Timothée Chalamet is een rijzende ster in Hollywood met films als Lady Bird, Little Women, Don't Look Up en Dune. Om hem te helpen staan gelukkig ervaren sterren klaar, zoals Tom Cruise.

Aan GQ Magazine vertelde de jonge ster dat hij Cruise ontmoette na het afronden van de eerste Dune. Tom had meteen tips voor het tweede deel, zodat Timothée verder kan groeien. Dat gesprek had impact op Timothée.

Zelf in actie komen
Timothée vertelde: "Hij stuurde me daarna een inspirerende e-mail, inclusief een lijst van experts voor als ik stunts wilde leren met motoren en helikopters."

Timothée vervolgde: "Tom zei dat je in het oude Hollywood had moeten leren dansen en vechten om een ster te worden. Maar niemand vraagt je nog om een bepaald niveau na te streven. Het was eigenlijk een strijdkreet - een herinnering om zelf steeds beter te worden."

Tom Cruise is inspirerend
Op zijn beurt zag Timothée in de zomer van 2022 Top Gun Maverick wel acht keer. De film inspireerde hem mateloos bij de opnamen van Dune II. Het complete interview met GQ Magazine staat hier in dit artikel. De fotoshoot staat hieronder in de YouTube-video van GQ.



NieuwsFilm

meest populair