Daniel Radcliffe kan erom lachen dat Elijah Wood (Frodo) werd aangezien voor Harry Potter

Daniel Radcliffe kan erom lachen dat Elijah Wood (Frodo) werd aangezien voor Harry Potter

Daniel Radcliffe is zo bekend door zijn Harry Potter films dat je hem bijna niet kunt verwarren met iemand anders. Datzelfde geldt voor Elijah Wood met zijn eveneens beroemde Lord of the Rings-films.

Daniel Radcliffe is zo bekend geworden door zijn Harry Potter-films dat je hem bijna niet kunt verwarren met iemand anders. Datzelfde geldt voor Elijah Wood met zijn eveneens beroemde Lord of the Rings.

Toch vertelde Daniel Radcliffe in een recent interview met Vanity Fair dat hij vaak verward wordt met Elijah Wood. Daniel begrijpt dat wel. Beide acteurs speelden immers een hoofdrol in beroemde verfilmingen.

Het idee is hetzelfde
De eerste delen van beide reeksen kwamen in 2001 uit. Ook begonnen ze als kindsterretje. Daniel zei: "Het idee is hetzelfde. We zijn allebei bleekjes. We hebben bruin haar en blauwe ogen. Als je ons naast elkaar ziet, zie je duidelijk verschil. Maar qua concept zijn we wel hetzelfde."

Hij vindt het niet vervelend dat mensen hem verwarren met Elijah. Hij zei: "Ik vind het grappig. Maar ik snap wel dat hij het irritant zou kunnen vinden. Ik was 12 toen ik startte aan Harry Potter. Hij was veel ouder toen hij begon aan Frodo."

Die verwarring is prima
Daniel zet zijn handtekening wel eens op foto's van Elijah. Dat vindt hij helemaal prima. In de onderstaande YouTube-video van Vanity Fair is dat interview te zien.



NieuwsFilm

meest populair