Rico Verhoeven kan zijn geluk niet op: "Al drie dagen Nr. 1 op Netflix"

Rico Verhoeven kan zijn geluk niet op: "Al drie dagen Nr. 1 op Netflix"

De spierbundel is al wereldberoemd maar wil ook meer gaan acteren.

Eerder dit jaar kwam de eerste film van Rico Verhoeven uit, genaamd Black Lotus. Deze werd niet al te best onthaald maar nu heeft de spierbundel toch wat te vieren: de actiefilm staat namelijk in Nederland nummer 1 op Netflix.

In de film kruipt Verhoeven in de huid van special forces-officier Matteo Donner. Tijdens een missie kwam zijn beste vriend om het leven, waardoor hij met een schuldgevoel de wereld rondreist. Wanneer hij terugkomt in Amsterdam accepteert hij echter een nieuwe missie.

Redden
Donner begint een eenmansoorlog in de straten en op de grachten van de stad. Hij heeft dan ook maar een enkel doel voor ogen: het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend te redden.

De film werd gemaakt door Todor Chapkanov, o.a. bekend van Undisputed 4. Verhoeven mag dan wel de hoofdrol hebben weten te strikken, ook zit Frank Grillo, o.a. bekend van Warrior en de nodige MCU-blockbusters, in de film.

Trots
Op IMDb scoort de film helaas maar een magere 4,2 en op FilmTotaal kreeg de actieknaller een 2 op de 5 sterren van recensent Aram Isaac. Toch is Verhoeven nu behoorlijk trots en geef hem eens ongelijk wanneer je eerste film zo goed scoort op de streaminggigant.



NieuwsFilm

meest populair