Leonardo DiCaprio is om deze reden echt doodsbang voor Denzel Washington

Leonardo DiCaprio is om deze reden echt doodsbang voor Denzel Washington

Jamie Foxx bespreekt met Denzel Washington de strenge blik die Leonardo DiCaprio zo bang maakt.

Aan de film Django Unchained werkten Jamie Foxx en Leonardo DiCaprio samen. Dan bespreek je tussendoor nog weleens het een en ander.

Zo wist Jamie Foxx te vertellen: "Leonardo Di Caprio vertelde me een keer dat hij echt heel bang is voor Denzel Washington. Want Denzel ziet eruit alsof hij weet wat hij doet en je luchtpijp eruit kan trekken ofzo."

Nerveus worden van collega
Denzel Washington was bij datzelfde interview met Thrillist's Off Script aanwezig en moest er smakelijk om lachen. Leonardo staat zelf bekend als een acteur van wie anderen nerveus worden. Maar Denzel is ook niet mis en van hem wordt Leonardo dus op zijn beurt zenuwachtig.

Jamie wist Leonardo gelijk te geven, want hij zei: "Je herinnert het je vast niet. Maar ik heb je ooit een compliment willen geven op straat. Maar je paste meteen een elleboog-techniek toe, waardoor ik je die knuffel niet kon geven."

Mensen op afstand houden
Denzel bekende inderdaad op die manier mensen op afstand te houden die hij niet kent. Het interview staat in de onderstaande YouTube-video van Thrillist.



NieuwsFilm

meest populair