Sophie Turner en Priyanka Chopra kunnen elkaar nu niet meer uitstaan: vriendschap naar de knoppen

Sophie Turner en Priyanka Chopra kunnen elkaar nu niet meer uitstaan: vriendschap naar de knoppen

De innige vriendschap tussen Priyanka Chopra en Sophie Turner lijkt te eindigen door de echtscheiding van Sophie en Joe Jonas.

Priyanka Chopra en Sophie Turner zijn schoonzusjes en waren jaren dol op elkaar. Maar nu Sophie in echtscheiding ligt, lijkt een eind te komen aan hun innige vriendschap.

Priyanka, bekend uit Matrix en Citadel, is getrouwd met Nick Jonas. Sophie, bekend uit Game of Thrones en Dark Phoenix, is getrouwd met Joe Jonas. De heren maken samen met broer Kevin Jonas deel uit van de band The Jonas Brothers.

Spanning in familie
De recent aangekondigde scheiding van Sophie en Joe zorgt voor spanning in hun familie en in hun vriendenkring. De Britse Sophie wil namelijk naar Groot-Brittannië verhuizen met hun twee dochtertjes, terwijl Joe in Amerika wil blijven ... met hun twee dochtertjes.

De ruzie is zo erg, dat Sophie en Priyanka elkaar ontvolgt hebben op Instagram. Sophie is nog wel bevriend met alle andere familieleden, inclusief haar ex. Wellicht komt het ontvolgen op social media door alle lieve berichten van Priyanka over haar man en dochtertje op Instagram, terwijl Sophie die posts nu niet fijn vindt.

Einde van een zusterschap
Hiermee komt een eind aan de 'J-sisters' zoals ze elkaar al jaren noemden. Meer over hen staat hier in het artikel van Page Six. In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight wordt meer over de familie verteld.



NieuwsFilm

meest populair