De vrouw van Dwayne 'The Rock' Johnson is minstens zo talentvol als hij is

De vrouw van Dwayne 'The Rock' Johnson is minstens zo talentvol als hij is

Lauren Hashian, de vrouw van Dwayne Johnson, is muzikant en zingt en schrijft liedjes en regisseert muziekvideo's.

Dwayne Johnson ging van straatarm naar steenrijk. De 51-jarige ster uit Black Adam en Jungle Cruise heeft intussen een geschat vermogen van 800 miljoen Amerikaanse dollars.

Dit vermogen bouwde 'The Rock' op met zijn worstel- en filmcarrière, het produceren van films en het investeren in andere ondernemingen zoals zijn tequila-merk. Zijn vrouw en kinderen hoeven dus niet te werken. Toch doet zijn partner, Lauren Hashian, dat wel.

Op de achtergrond
De nu 39-jarige Lauren leerde Dwayne Johnson kennen bij de filmopnamen van The Game Plan in 2006. Lauren is muzikant, net als haar vader. Hij was drummer van de band Boston, die in de jaren 80 hits had als More than a feeling en Amanda.

Lauren werkt, in tegenstelling tot haar vader en haar echtgenoot, liever achter de schermen. Ze zei: "Mijn man staat veel voor de camera. Ik ben meer terughoudend. Dat houdt ons in balans en geeft ons nog een gevoel van normaal zijn."

Meer op voorgrond
Na jaren voor Warner Music en Paramount Pictures te hebben gewerkt, durft ze iets meer op de voorgrond te treden. Zo schrijft en zingt ze nou liedjes, zoals Ride the Wave met Naz Tokio en Natalie Martinez. Hieronder zijn Lauren en Dwayne samen te zien op haar Instagram.



Ook leverde zij muziek af voor Red Notice en regisseerde zij een muziekvideo voor Black Adam. Ze zei: "Ik was heel verlegen. Maar nu ik moeder ben, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik moet immers het goede voorbeeld geven."

Meer mooie projectem
Door het dwaze werkschema van haar man is Lauren degene die zich schikt naar het gezin. Maar gelukkig krijgt zij steeds meer ruimte om mooie projecten op te pakken. Meer over het echtpaar staat hier in het artikel van People. Hieronder staat een Instagram-bericht van Dwayne.



NieuwsFilm

meest populair