De eerste baan van Hugh Jackman voor hij Wolverine werd: "die clown is geen reet aan"

De eerste baan van Hugh Jackman voor hij Wolverine werd: "die clown is geen reet aan"

Hugh Jackman onthult in een interview dat hij vroeger als Coco the Clown op kinderfeestjes werkte, maar geen goede grappenmaker was.

Hugh Jackman mag dan wel wereldberoemd zijn met goede films als The Wolverine, Logan, X-men, Bad Education en Prisoners. Maar de nu 55-jarige ster begon ook ergens - en dat deed hij niet al te best.

In een interview met Howard Stern bekende hij een vreemd baantje te hebben gehad. Hij was Coco the Clown op kinderfeestjes. Maar een erg beste grappenmaker was hij helaas niet.

Ging wel prima
Hij vertelde dat clown zijn prima ging bij jonge kinderen: "Ik was de leukste. Ze konden op me klimmen. Ik kon met alles jongleren, als het maar niet met meer dan drie was. Geen dieren van ballonnen. Geen magische trucjes."

Hij vervolgde: "Mijn laatste keer was op een feestje van een 8-jarige. Hij klaagde dat ik niet leuk was, dus jongleerde ik met drie eieren. Die braken en ze besloten mij te bekogelen met de eieren. Ze vielen me aan. Dat was leuk."

Liever ander werk
Clown zijn was dus niets aan. Niet vreemd dat hij daarna liever ander werk zocht. Hier in het artikel van Fandom Wire staat meer. Hugh Jackman vertelt meer over zijn acteercarrière in de onderstaande YouTube-video van The Howard Stern Show.



NieuwsFilm

meest populair