Gal Gadot op Instagram na heftige aanval: "mijn hart doet pijn"

Gal Gadot op Instagram na heftige aanval: "mijn hart doet pijn"

Actrice Gal Gadot is ongelukkig over het geweld in Israël en vraagt aandacht voor de situatie.

Gal Gadot is geboren en getogen in Israël. De actrice uit de Netflix-film Heart of Stone en DC-superheldenfilm Wonder Woman is dan ook ronduit ongelukkig dat in en om de Gazastrook flink gevochten wordt.

In haar Instagram-bericht hieronder vertelt zij wat er gebeurd is en schrijft zij onder meer: "Mijn hart doet pijn. Ik bid voor degenen in pijn."

Een petitie uit Hollywood
De ster tekende met 700 anderen in Hollywood een petitie. Onder de mensen die de verklaring uitbrachten, zitten sterren als Jerry Seinfeld, Liev Schreiber, Jamie Lee Curtis, Chris Pine en Mayim Bialik.

In die open brief vragen ze aandacht voor de situatie in Israël. Ook vragen zij collega's en vrienden om zich uit te spreken tegen de misstanden. Daarnaast willen zij graag dat mensen zich bewust zijn van misinformatie.

Ooit in vrede samen
Meer staat hier in het artikel van The Hollywood Reporter, terwijl zij besluiten met: "Onze gedachten zijn bij alle mensen die onnoemelijke angst en geweld ondergaan. We hopen dat beide partijen in de toekomst wel samen in vrede kunnen leven."



NieuwsFilm

meest populair