Zo liet Chantal Janzen heel Nederland steil achteroverslaan: nog weinig om het lijf

Zo liet Chantal Janzen heel Nederland steil achteroverslaan: nog weinig om het lijf

De Nederlandse celeb en actrice wist in 2021 flink indruk te maken met een foto op Instagram.

Binnenkort zie je de Nederlandse celeb Chantal Janzen weer eens in actie als actrice. Ze heeft namelijk een serie gemaakt voor Videoland. Die komische dramaserie heet Eén Grote Familie en Chantal speelt het personage Julia.

Op Instagram zal Chantal de serie ongetwijfeld nog verder promoten onder haar 1,7 miljoen volgers. Op de social maakt ze overigens wel vaker indruk en vandaag kijken we naar een oude foto uit de zomer van 2021.

Koopman
In de serie Koopman trekt Julia samen met haar twee dochters en zoontje in bij haar vriend Taco en zijn twee dochters en zoon. Een flinke verandering voor iedereen binnen dit samengestelde gezin. Want hoe ga je om met verschillende opvoedstijlen, andere normen en waarden, frustraties, verdriet om een scheiding en nieuwe bonusgezinsleden?

De serie van Will Koopman (Oogappels, Familie Kruys) heeft ook rollen voor onder andere Lykele Muus, Jeroen van Koningsbrugge, Joy Delima en Selin Akkulak en is vanaf 14 oktober te streamen op Videoland. De serie wordt ook vertoond op RTL4, de trailer vind je op Serietotaal.nl.

Zomer 2021
Als we op de Instagram-pagina van Chantal wat verder naar beneden scrollen, dan komen we een succesvolle foto uit de zomer van 2021 tegen. Deze foto hadden we toen ook al geplaatst. En dat was niet zonder reden. We zien Chantal namelijk enkel in een zwarte panty.


Wil je de foto van de nu 44 jarige Chantal Janzen graag even zien? Bekijk dan nu via het FilmTotaal-artikel uit 2021.


NieuwsFilm

meest populair