'Baywatch'-actrice Charlotte McKinney oogverblindend: "Ik zie mezelf graag in een ander daglicht"

'Baywatch'-actrice Charlotte McKinney oogverblindend: "Ik zie mezelf graag in een ander daglicht"

Model en actrice zijn is nog niet genoeg: ze gaat nu ook voor stand-up komedie.

Soms heeft een acteur maar een film nodig om door te breken. Dit is ook het geval voor Charlotte McKinney. Zij wist een rol in de laatste Baywatch-film te scoren en wordt sindsdien alsmaar bekender.

McKinney begon oorspronkelijk als model en werd beroemd toen ze opdook in opvallende campagnes van merken zoals Guess. Wat haar echt op de kaart zette was haar optreden in een Super Bowl-commercial in 2015. Dit opende voor haar de deuren naar de entertainmentindustrie.

Hollywood
Zo was McKinney te zien in Fantasy Island, maar dus ook Baywatch. Hierdoor kreeg ze nog meer volgers op sociale media. Vooral op Instagram is de 30-jarige schoonheid behoorlijk geliefd. Hier heeft ze nu al meer dan 2,3 miljoen volgers.

Toch is ze uit op meer. Niet alleen heeft ze dus genoeg modellenwerk en acteert ze, ze denkt nu eveneens aan een carrière als comedienne en is al begonnen met stand-up komedie. Ze wil dan ook uit haar comfortzone treden en voor iets nieuws gaan.

Reactie
Zo zegt McKinney: "Ik zie mezelf graag in een ander daglicht. Je moet je vertrouwen opbouwen en daar werk ik al 2 jaar aan. Ik heb het nodig voor de stand-up komedie, maar ik wil tot het uiterste gaan".



Ondanks het feit dat ze behoorlijk geliefd is en voor elk kiekje bedolven wordt onder de complimenten en de likes, is het niet altijd makkelijk: "Net zoals iedereen heb ik goede en slechte dagen, maar het is niet altijd vanzelfsprekend om positief te zijn, al helemaal niet met sociale media".

Het beste
McKinney vervolgt: "Je ziet allerlei foto's en beelden langskomen van andere mensen en je gaat jezelf dan met deze personen vergelijken. Komedie helpt mij echter en ik hou er enorm veel van".



"Ik mag ook van geluk spreken dat ik kan rekenen op goede vrienden en familie die mij altijd steunen".

NieuwsFilm

meest populair