Gal Gadot aan het zwembad deed de temperatuur flink stijgen

Gal Gadot aan het zwembad deed de temperatuur flink stijgen

De actrice uit Wonder Woman en Fast & Furious zat er in 2022 heerlijk bij.

Er zijn maar weinig acteurs en actrices die geen social media hebben en als ze het wel hebben, dan duiken er regelmatig zomerse kiekjes op. Actrice Gal Gadot komt over het algemeen redelijk stijlvol over en dat was ook zo bij zomerse foto's aan het zwembad.

De in Israël geboren brunette heeft op dit moment maar liefst 109 miljoen volgers en het was dan ook niet gek dat ze in de zomer van 2022 een dikke twee miljoen vind-ik-leuks kreeg op haar zwembadfoto's. Daarom geven we in dit artikel nog even de aandacht aan die foto's.

Kleine en grote rollen
Dit jaar zagen we Gal in slechts een hoofdrol, namelijk het matig ontvangen Heart of Stone van Netflix. Daarnaast speelde ze in drie films korte cameo's en wel in Shazam! Fury of the Gods, Fast X en The Flash.

Het lijkt er verdacht veel op dat alleen de cameo in Fast X een vervolg krijgt. Er zijn namelijk steeds meer aanwijzingen dat Gal niet terugkeert als Wonder Woman in het nieuwe DC Universe dat in 2024 wordt afgetrapt. In dat jaar zien we haar overigens ook als de boze koningin in Snow White.

Zomer 2022
Op Instagram plaatste Gal vorig jaar zomer drie foto's aan het zwembad. Foto's die haar fans wel erg leuk vinden. Er waren 2,4 miljoen likes. Het enige wat ze doet is een kop koffie drinken aan het zwembad. Via ons eerdere artikel, kun je de foto's nog eens bekijken.


De nu 38 jarige Gal Gadot aan het zwembad zien zitten? Check de foto's dan via het eerdere FilmTotaal-artikel uit 2022.


NieuwsFilm

meest populair