Ryan Gosling had doel om medespeler in 'Barbie' te verslaan: "Zegt genoeg over zijn discipline"

Ryan Gosling had doel om medespeler in 'Barbie' te verslaan: "Zegt genoeg over zijn discipline"

Simu Liu en Ryan Gosling hielden fitnesswedstrijden om hun band te versterken en de concurrentie in de film te oefenen.

Barbie is een van de blockbusters van 2023. De film is erg uniek in het actiekomedie-genre. Daarnaast vallen de acteerkwaliteiten en de positieve mindset van de cast op. Er werd hard gewerkt om elkaar en de personages te begrijpen.

Zo tilden Simu Liu en Ryan Gosling hun 'kenergies' naar een hoger niveau door competities te houden. Op die manier konden ze maatjes worden buiten de filmset en tegelijkertijd de onderlinge strijd in de film oefenen.

Ziet er goed uit
Voor Simu Liu was gauw duidelijk wie de meest fitte is. Hij zei: "Ik kon Ryan niet verslaan in de gymzaal. Hij was er altijd eerder dan ik en hij bleef altijd langer dan ik. Dat zegt genoeg over zijn discipline."

De Marvel-held uit Shang-Chi vertelde: "Dat is ook te zien in de film. Er zijn een paar scènes waarin je een deel van dat lichaam van Ken ziet. Hij ziet er goed gespierd uit."

Een groot acteertalent
Simu Liu vertelde ook dat de acteur uit La La Land een groot acteertalent is. Hij zei: "Ryan kan op allerlei manieren goed improviseren. Zelfs de woorden uit het scenario konden er verfrissend, nieuw en anders uitkomen. Dat dwong een ander te luisteren en bij de les te blijven."


Meer staat hier in het artikel van Fandom Wire. In de bovenstaande YouTube-video van Mashable vertelt de cast meer over de film.

NieuwsFilm

meest populair