3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond. Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer vijf leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Edge of Tomorrow (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a. | Te zien op: HBO Max
De mensheid is in oorlog met buitenaardse wezens. William Cage wordt naar het front gestuurd, waar hij al snel sterft. Dan ontwaakt hij weer. Cage blijkt in een tijdlus te zijn beland. Samen met een supersoldate probeert hij in vele pogingen de aliens te verslaan.



Pitch Perfect (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Moore | Cast: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Anna Camp, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Twee a-capellagroepen nemen het ieder jaar tegen elkaar op in een zinderende wedstrijd. De meidengroep Divisi kampt echter met problemen, waaronder een zangeres met stemproblemen. De groep rekruteert daarom de eerstejaarsstudente Beca. Zij wordt lid met tegenzin, maar groeit uiteindelijk uit tot een inspirerende leider.



The Out-Laws (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tyler Spindel | Cast: Pierce Brosnan, Nina Dobrev, Adam Devine, e.a. | Te zien op: Netflix
Owen, een nuchtere bankdirecteur, staat op het punt te trouwen met de liefde van zijn leven: Parker. Op een dag wordt zijn bank overvallen door een beruchte groep criminelen die bekend staan als de 'Ghost Bandits'. De aanwijzingen die hij vervolgens vindt leiden naar een verontrustende verdenking: Owen vermoedt dat niemand minder dan zijn schoonouders achter de overval zitten. Al snel blijkt hij gelijk te hebben en de boel volledig te escaleren.



NieuwsFilm

meest populair