Jennifer Lopez is opvallend emotioneel: "ik lijd in stilte"

Jennifer Lopez is opvallend emotioneel: "ik lijd in stilte"

Jennifer Lopez overhandigt een prijs aan haar personal trainer en toont haar kwetsbaarheid in een speech.

Van de week mocht Jennifer Lopez een belangrijke prijs overhandigen aan haar personal trainer Tracey Anderson. De fitness-trainer ontving de Outstanding Achievement in Fitness-award. In haar speech was de ongenaakbare superster verrassend kwetsbaar.

De actrice uit de Netflix-film "The Mother leerde Tracey kennen toen ze zelf moest herstellen en zei: "Ik reflecteer veel de laatste tijd, terug naar de verschillende versies van mij om mezelf te begrijpen en te omarmen."

Elke vorm vieren
Jlo zei op het podium: "Ik herinnerde me hoe erg Tracey me inspireerde. Ze moedigde me aan om elke vorm te vieren en te blijven veranderen door het leven en de behoeften heen."

Ze vertelde: "Ik ontmoette Tracey kort nadat ik mijn tweeling kreeg. Toen ik onzeker was en niet wist hoe ik ooit weer mijn oude vorm terug kon krijgen. Ze hielp mezelf accepteren en realiseren dat ik sterker dan ooit kan zijn."

Een hoopje ellende
Eerder dit jaar, bij de première van Shotgun Wedding vertelde Jennifer aan People: "Ik doe mijn best. Ik deel mijn angsten niet, want ik vind niet dat dat hoort als performer."

Eerlijk vertelde ze dat zij van binnen een hoopje ellende kan zijn. Ze zei: "Ik laat me op mijn best zien. Maar ik ben ook een mens en lijd in stilte."

Meer over Jlo
Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand Instagram-bericht plaatst Jennifer een felicitatie voor Tracey.



NieuwsFilm

meest populair