90210-ster over zijn homoseksuele zoon: "Ik wilde het begrijpen"

90210-ster over zijn homoseksuele zoon: "Ik wilde het begrijpen"

Brian Austin Green, bekend van 'Beverly Hills 90210', praat openlijk over zijn homoseksuele zoon in een podcast.

Brian Austin Green raakte bekend door de succesvolle serie Beverly Hills, 90210 en is in films te zien als Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Cross Wars en Beautiful Disaster.

De nu 50-jarige ster verscheen van de week in de podcast Frosted Tips with Lance Bass. Daar praatte hij over vaderschap. Brian deelt een zoon met Vanessa Marcil, drie zonen met Megan Fox en een zoon met Sharna Burgess.

Openlijk homoseksueel
Zijn oudste zoon van 21 jaar oud is openlijk homoseksueel. Brian staat daar ontspannen in en zei: "Ik heb veel gepraat met hem. Ik wilde het begrijpen, want het leek allemaal zo anders."

Hij vervolgde over de seksuele geaardheid van zijn zoon: "Maar het verschilt niet veel op een andere keus voor een partner na. Het raakt mij helemaal niet."

Geen invloed
Brian vertelde: "Dat is ook wat ik anderen vertel: zijn keus heeft geen effect op jou. Je gevoelens en je mening opleggen wel op hem."

Hij besloot met: "Ik denk dat het komt dat mensen vaak bang zijn voor het onbekende. Maar dat ben ik niet. Ik wil dan meer weten, omdat het intrigerend is."

De podcast
Meer over de uitzending en foto's van zijn gezin staan hier in dit artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van Page Six staat een stukje van de podcast.



NieuwsFilm

meest populair