Gwyneth Paltrow en haar bekende ex-verloofde: ze vragen flink de aandacht

Gwyneth Paltrow en haar bekende ex-verloofde: ze vragen flink de aandacht

Gwyneth Paltrow en Brad Pitt promoten elkaars huidverzorgingslijnen als ex-partners in Hollywood.

In Hollywood-land worden ex-partners vaak aan elkaar herinnerd. Gelukkig kunnen sommigen hun verbroken relaties een plekje geven. Dat gaat in elk geval op bij Gwyneth Paltrow.

De onderneming van Gwyneth Paltrow, Goop, heeft al jaren een goed lopende huidverzorgingslijn. Na haar lanceerden ook andere sterren hun eigen verzorgingslijn. Eén van hen is haar ex-verloofde Brad Pitt.

Geïnspireerd door ex
Brad bracht een genderneutrale lijn uit genaamd Le Domaine. De acteur uit Bullet Train en Once Upon a Time in Hollywood zei dat Gwyneth hem geïnspireerd had. Hij vindt het geweldig hoe haar onderneming is gegroeid.

Het lijkt een uniek duel. Maar desgevraagd zei de actrice uit Iron Man en Two Lovers op haar beurt in een interview met The New York Times over zijn verzorgingslijn: "Het is goed. Ja, het is echt geweldig."

Wel zo eerlijk
Gwyneth vervolgde met: "Er zijn tegenwoordig meer merken die op de onze lijken. Ik vind dat fijn. Concurrentie houdt iedereen eerlijk."

Lees meer hier in het artikel van Vanity Fair. In de onderstaande YouTube-video van E!News wordt meer verteld over de nieuwe concurrentie.



NieuwsFilm

meest populair