Sylvie Meis slaat terug in doorschijnende jurk: "verbluffend"

Sylvie Meis slaat terug in doorschijnende jurk: "verbluffend"

De Nederlandse celeb ziet er weer stralend uit voor de Duitse Love Island.

Een paar dagen geleden plaatsten we nog het artikel Voor Sylvie Meis beginnen de jaren te tellen: botox geeft haar een ander gezicht. Ondanks dat Sylvie niet vies is van wat cosmetische ingrepen, blijft ze uit een prachtige vrouw en dat laat ze zien met haar nieuwste posts op Instagram.

De in Breda geboren Sylvie is op dit moment actief als presentatrice van de Duitse versie van het uitdagende datingprogramma Love Island. Met haar 1,4 miljoen volgers deelde Sylvie nu haar jurk voor vermoedelijk de laatste aflevering.

Love Island
Love Island is een reality-datingprogramma waarin een groep singles wordt gehuisvest in een luxueuze villa, meestal op een zonnige locatie. Het primaire doel van de deelnemers is om een partner te vinden waarmee ze een romantische relatie kunnen opbouwen.

Sinds 2021 presenteert Sylvie de show Love Island. Daarvoor deed ze veel andere dingen voor de Duitse televisie en als we verder terug in de tijd gaan dan komen we uit bij onder meer Fox Kids, MTV, TMF, Costa!, Pista!, Das Supertalent en Let's Dance.

Verbluffend
Op Instagram heeft Sylvie nu drie posts gewijd aan de jurk die ze draagt tijdens Love Island. Klaar voor de ultieme liefde tijdens Love Island. EINDELIJK kan ik deze meest verbluffende jurk dragen," schrijft Sylvie bij een van de posts.


De 45-jarige Sylvie Meis in de doorschijnende jurk zien? Check de foto's en beelden dan hier, hier en hier op haar Instagram-account.

"Venus - de godin van schoonheid en liefde," reageert ontwerper Sandra Farsad op Insta. En zangeres/DJ Beate van Baal: "Schat, kunnen we deze even bewaren en groter maken voor je vriendin...?"

NieuwsFilm

meest populair