Halle Berry en Kate Hudson in hetzelfde outfitje en vragen je aandacht

Halle Berry en Kate Hudson in hetzelfde outfitje en vragen je aandacht

Halle Berry en Kate Hudson trekken de aandacht in een nieuwe reclamecampagne voor het horlogemerk Michael Kors, waarbij ze geld inzamelen voor het goede doel 'Watch Hunger Stop'.

Kijk eens naar die benen! Op social media eisen Halle Berry en Kate Hudson alle aandacht op. Zij zijn te zien in een nieuwe reclamecampagne van het horlogemerk Michael Kors - en ze hebben het heet.

Beide sterren lopen namelijk warm voor het goede doel, genaamd 'Watch Hunger Stop'. Op hoge hakken en gekleed in zwarte hot pants en shirts van het fonds, stoppen zij elke scroll op Instagram. De term 'thirst trap' is lichtjes uitgedrukt voor deze knappe sterren.

Kleding en voeding
Halle Berry schrijft bij het onderstaande Instagram-bericht: "Elk mens hier op aarde hoort kleding en voeding te hebben. Ik ben trots dat ik mijn stem mag gebruiken en mensen bewust mag maken van deze fondswerving."

Een deel van de opbrengst gaat naar het wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties. Te lezen aan de reacties helpen de foto's aandacht te krijgen voor het initiatief. Volgers bij de post roepen dat ze er fantastisch uit zien en vrouwelijke kracht uitstralen. Anderen zeggen te willen bestellen.

Nog meer werk
Halle Berry was recent te zien in Moonfall en Bruised. Kate Hudson speelde in Glass Onion: A Knives Out Mystery en Music. Hier in dit artikel van Suggest staat meer.



NieuwsFilm

meest populair