3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Downsizing (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexander Payne | Cast: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, e.a. | Kijk direct
Een Noorse wetenschapper ontdekt hoe mensen gekrompen kunnen worden tot een twaalfde van hun oorspronkelijke lengt. Paul en zijn vrouw Audrey, die een druilerig bestaan leiden in een buitenwijk, zien zo'n verkleining wel zitten en melden zich aan om te verhuizen naar een miniatuurstadje waar ze in grote luxe kunnen leven.



The In Between (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Arie Posin | Cast: Joey King, Kyle Allen, Kim Dickens, e.a. | Kijk direct
De tiener Tessa is ontroostbaar wanneer Skylar, de liefde van haar leven, komt te overlijden door een verkeersongeluk. Wanneer ze allerlei mysterieuze tekens ontvangt, begint Tessa te geloven dat Skylar met haar probeert te communiceren vanuit het hiernamaals. Ze heeft alleen geen idee hoe ze hem zelf kan bereiken.



Sonic the Hedgehog 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, Idris Elba, e.a. | Kijk direct
Sonic wil de wereld maar wat graag laten zien dat hij een échte held is. Die kans krijgt hij wanneer zijn aartsvijand Dr. Robotnik terugkeert. Die maniak blijkt nu samen te werken met Knuckles en op zoek te zijn naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Aan Sonic en zijn nieuwe maatje Tails om hen te stoppen voordat het te laat is.



NieuwsFilm

meest populair