Moordenaar van Tupac Shakur na 27 jaar eindelijk gevonden?

Moordenaar van Tupac Shakur na 27 jaar eindelijk gevonden?

Dader van de moord op Tupac Shakur na 27 jaar eindelijk gearresteerd, waardoor het raadsel is opgelost.

In 1996 werd de rapper Tupac Shakur vermoord in een zogeheten 'drive by shooting'. De dader werd nooit gevonden, tot nu.

Vorige week meldde de politie in Las Vegas dat Duane 'Keffe D' Davis is gearresteerd voor de moordaanslag. Het raadsel rond de dood van de geliefde rapper houdt al jaren rechercheurs, fans en media bezig.

Schietpartij op de weg
Tupac Shakur verliet namelijk 27 jaar geleden een bekend hotel in Las Vegas na een boksmatch van Mike Tyson. Hij zat in een auto samen met Suge Knight. Suge is de baas van het platenlabel van Tupac.

Het was druk op de weg. Toch kon iemand meerdere kogels afvuren vanuit een andere auto en er jaren mee wegkomen. Tupac Shakur werd na zes dagen in het ziekenhuis dood verklaard. Hij was toen 25 jaar oud.

Dader eindelijk gevonden?
Duane Davis had al eerder toegegeven dat hij in de verdachte Cadillac zat waaruit werd geschoten. Toch bleef aanklagen moeilijk.

Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van CBS News wordt meer verteld. Over het leven van 2Pac zijn verschillende documentaires gemaakt, waaronder Tupac: Resurrection.



NieuwsFilm

meest populair