Deze 2 visueel krachtige films bestormen de Netflix Top 10

Deze 2 visueel krachtige films bestormen de Netflix Top 10

Zowel Sonic als Clifford zijn net nieuw op Netflix en staan nu in de Top 5 van de Netflix Top 10.

Netflix heeft afgelopen dagen heel wat nieuwe films toegevoegd, waaronder twee live action-animatiefilms. Zowel Sonic: The Hedgehog 2 als Clifford the Big Red Dog staan nu hoog in de Netflix Top 10.

Sonic: The Hedgehog 2 verscheen vorig jaar in de bioscopen en was een vervolg op het succes uit begin 2020. Clifford the Big Red Dog alias Clifford de Grote Rode Hond verscheen eind 2021 en was een bescheiden succesje.

De ontvangst
Sonic 2 komt van Jeff Fowler en wordt door Netflix omschreven als "explosief" en "meeslepend". Het tweede deel werd opnieuw netjes ontvangen, met 69 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes en een 6,5/10 op de IMDb.

Clifford van regisseur Walt Becker, door Netflix omschreven met woorden als "feelgoed, kids" en "girlpower" werd iets minder ontvangen, gezien de 58 procent op de Tomatometer en de 5,9/10 op de IMDb. FilmTotaal-recensent kwam tot twee sterren in zijn recensie.

Nu op Netflix
Wil je Sonic 2 graag zien, dan vind je deze nu hier op Netflix en Clifford staat nu hier.


Sonic wil graag een held worden en werkt samen met zijn nieuwe vriendje Tails om te voorkomen dat Dr. Robotnik en Knuckles the Echidna een almachtige smaragd in handen krijgen.

Clifford
Een jong meisje en haar oom moeten hun nieuwe huisdier beschermen tegen een kwaadaardig geneticabedrijf wanneer hun kleine rode puppy uitgroeit tot een twee meter hoge reus.



NieuwsFilm

meest populair