3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Love and Monsters (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a. | Kijk direct
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. De sympathieke angsthaas Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.



The Woman King (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Viola Davis, Lashana Lynch, Sheila Atim, e.a. | Kijk direct
1823. Het Afrikaanse koninkrijk Dahomey wordt mede beschermd door een groep vrouwelijke krijgers: de gevreesde Agojie. Generaal Nanisca is druk met het klaarstomen van een nieuwe generatie vechtsters voor een aankomende strijd tegen een dreiging vanuit een concurrerend koninkrijk. De eigenwijze Nawi is een van haar nieuwe rekruten en blijkt een bijzondere positie in het gehele machtsspel te hebben.



Forrest Gump (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, e.a. | Kijk direct
Forrest Gump is maar een simpele ziel. Desondanks wordt hij een held in Vietnam, pingpongkampioen, succesvol garnalenvisser en goeroe. Ook ontmoet hij presidenten, krijgt hij meerdere malen een hoge onderscheiding uitgereikt en drukt hij al met al een grotere stempel op het verloop van de Amerikaanse geschiedenis dan hij zelf ooit voor mogelijk had kunnen houden.



NieuwsFilm

meest populair