Kate Winslet heeft haar lesje geleerd: "Ik verspil geen kostbare energie"

Kate Winslet heeft haar lesje geleerd: "Ik verspil geen kostbare energie"

In haar nieuwe film speelt Kate Winslet dapper een model dat fotograaf wordt om WOII vast te leggen op camera.

Kate Winslet sloeg zich dapper door de filmopnamen van Lee heen. In haar nieuwe film speelt zij Lee Miller, een model dat fotograaf wordt. Lee legde WOII vast op camera.

In de film heeft Kate Winslet meerdere naaktscènes. Dat vond ze niet vervelend. Ze zegt in een interview met Vogue: "Ik weet beter dan kostbare energie te verspillen aan het bekritiseren van mezelf."

In jezelf geloven
Kate vervolgt: "Ik denk dat elke vrouw beter af is als zij in haarzelf gelooft. Het maakt niet uit wat andere mensen denken. Dit is wie ik ben. Ik doe het ermee."

Kate besloot met: "Weet je, ik moest f**king dapper zijn om lief te zijn voor mijn lijf en me niet verstoppen. En geloof me, mensen uit mijn team vroegen of ik anders wilde zitten. Maar ik zei dat dat stukje vlees gezien mocht worden."

Kritiek loslaten
Het was een leerproces, vond Kate. Ze denkt dat ze sinds Titanic gemakkelijker kritiek op haar uiterlijk los kan laten. Door de bekendheid die zij kreeg, kreeg zij een hoop ellende over zich heen.

Hier in het artikel van People staat meer over de film. In de onderstaande YouTube-video van Vogue vertelt zij meer over haar interesses.



NieuwsFilm

meest populair