Deze aangrijpende Netflix Original zet klauwen in de Netflix Top 10

Deze aangrijpende Netflix Original zet klauwen in de Netflix Top 10

De Poolse intieme en aangrijpende dramafilm Znachor (Forgotten Love) komt nu hoog de Top 10 binnen op Netflix.

De Netflix Top 10 is weer een Poolse Netflix Original rijker. Dit keer komt de romantische film Znachor alias Forgotten Love de lijst binnen op een vijfde positie.

Znachor komt van regisseur Michal Gazda en Netflix omschrijft de film met woorden als "bitterzoet, intiem, aangrijpend" en "tranentrekker". Acteurs als Leszek Lichota, Maria Kowalska en Ignacy Liss laten de tranen rollen.

Ontvangst: redelijk onbekend
Het is nog niet helemaal duidelijk of de film goed wordt ontvangen. Op de IMDb staat Znachor op een mooie 7,3/10, maar dat is op basis van slechts 342 stemmen. Op Rotten Tomatoes staat een erg positieve recensie:

"Er zijn enkele verhaalelementen die overdreven voorspelbaar zijn, onaangetast blijven of geholpen worden door grote plotgemak, maar dat neemt niet weg dat het verhaal als geheel opbeurend en lonend aanvoelt," zegt Chris Joyce in zijn Movies and Munchies op YouTube.

Nu op Netflix
Ben je nieuwsgierig en wil je Znachor een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een ooit gerespecteerde chirurg die zijn gezin en geheugen is kwijtgeraakt, krijgt een kans op verlossing wanneer hij weer contact legt met iemand uit zijn vergeten verleden.

NieuwsFilm

meest populair