Robert Pattinson over zijn grootste angst: "niemand geeft om de reden"

Robert Pattinson over zijn grootste angst: "niemand geeft om de reden"

De acteur vindt het acteren lang niet altijd even makkelijk.

Robert Pattinson is vandaag de dag een grote naam in Hollywood, maar toch heeft hij het niet altijd even makkelijk gehad. Nu, tijdens een recent interview, laat hij zich uit over zijn grootste angst. Hij vindt het namelijk vreselijk om vernederd te worden.

Hoewel Pattinson in recente jaren hoge ogen wist te gooien in films als Good Time, The Lighthouse en natuurlijk The Batman, brak hij door dankzij de Twilight-franchise. Hij kwam echter nog maar lastig van dit imago af en dit bleef hem een lange tijd achtervolgen.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Pattinson zich hierover uit: "Ik ben echt heel erg bang om vernederd te worden. Je weet dat het altijd bij jou neerkomt. Ik bedoel, je kan zeggen dat het een waardeloos script is of de regisseur is een eikel, maar dat maakt allemaal niet uit. Jij krijgt uiteindelijk de schuld".

"Dat vind ik wel lastig. De meeste mensen zullen dan ook zeggen dat je het slecht gedaan hebt, ook al zet je je beste beentje voor. Helaas maakt dit gewoon deel uit van het leven. Het maakt niet uit wat je doet, vaak voel je je gewoon alsof je nergens goed genoeg voor bent".

Lastig
Dat niet alleen. Pattinson liet zich in 2020 op soortgelijke manier uit, toen hij net enkele sterk onthaalde indie-films had gemaakt maar hierna geen enkel project wist te scoren.



"Ik kreeg gewoon geen werk. Ik had een goed jaar achter de rug, maar het voelde aan alsof ik alleen maar flops had gemaakt".

Afwisseling
Pattinson eindigt met het volgende: "Ik hou enorm veel van indie-films, maar niet genoeg mensen kijken deze. Het doet je carrière dus ook niet altijd goed".



"Je moet dus ook gaan voor grote commerciële projecten en blockbusters zodat je niet vergeten wordt. Ik ken niet veel mensen in de filmindustrie die alleen maar indie-films maken".

NieuwsFilm

meest populair