Google is 25 jaar oud: "Leonardo DiCaprio moet op zoek naar een nieuwe zoekmachine"

Google is 25 jaar oud: "Leonardo DiCaprio moet op zoek naar een nieuwe zoekmachine"

De website viert zijn verjaardag, maar daardoor wordt er veel gesproken over de acteur.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel over Leonardo DiCaprio en zijn nieuwe vriendin langs op FilmTotaal. Nu wordt er opnieuw gesproken over de acteur omdat Google 25 jaar bestaat, maar waarom hebben mensen het dan eigenlijk over hem?

De met een Oscar bekroonde DiCaprio staat niet alleen bekend als een van de beste acteurs in Hollywood, hij is ook een heus feestbeest. Zo wordt hij vaker gespot met veel jongere topmodellen in diverse nachtclubs en op andere feestjes.

Relaties
Vandaag de dag is de acteur, o.a. bekend van Inception en Django Unchained, 48 jaar oud. Zijn nieuwe vriendin, het model Vittoria Ceretti, is 25 jaar oud. Het lijkt goed te gaan tussen de twee beroemdheden. Eerder deze week stelde de acteur haar nog voor aan zijn moeder.

Toch weet niet iedereen of de relatie heel erg lang stand zal houden. Normaal gesproken zet de acteur een punt achter zijn relatie zodra zijn partner 25 jaar oud is. Zo was hij enkele jaren samen met actrice Camila Morrone maar toen zij 25 werd ging hij ervandoor.

Andere ideeën
Een insider zegt het volgende over DiCaprio en zijn vele relaties met jongere vrouwen: "Zodra een vrouw over 25 is, beginnen ze te denken aan een huwelijk en kinderen. Daar heeft Leo geen interesse in. Hij wil geen familie en hij wil hier niet mee geconfronteerd worden."



"Op het moment dat hij een nieuwe meid tegenkomt begint de klok te tikken. Wanneer zij over enkele jaren te oud is gaat zij ervandoor. Wanneer ze te close worden betekent dit eveneens het einde. Leo wordt ook ouder maar denkt nog steeds hetzelfde hierover."

Google
Nadat Google gisteren zijn 25-jarige jubileum vierde, konden sommige mensen het dan ook niet laten om grapjes te maken over DiCaprio. Zie hieronder een handjevol reacties die te vinden zijn op sociale media.







NieuwsFilm

meest populair