Wordt geheime 'Jaws'-scène onthuld in IMAX-editie van blockbuster 'Barbie'?

Wordt geheime 'Jaws'-scène onthuld in IMAX-editie van blockbuster 'Barbie'?

'Barbie'-film in Amerikaanse IMAX-theaters met extra footage en verwijderde scènes, aldus Greta Gerwig en Rodrigo Prieto.

De film Barbie overstijgt alle verwachtingen. In Amerika zal de film dan ook in IMAX-theaters te zien zijn met ... een aantal scènes die de film niet hebben gered.

Regisseur Greta Gerwig zei bij de aankondiging van het IMAX-nieuws: "We vinden het gaaf dat we speciaal voor dit grote scherm extra footage hebben kunnen toevoegen - als extra bedankje voor de Barbie-fans. Ik hoop dat iedereen geniet van de geweldige prestaties van de cast en crew."

Meer maffe scenario's
Fans weten al dat voor de film veel meer opnames zijn gemaakt. Maar dat niet alle maffe scenario's gebruikt konden worden. Dan zou de film te lang worden. De vraag is alleen of die stukjes ooit allemaal te zien zullen zijn.

Cameraman Rodrigo Prieto vertelde hier in dit artikel van Variety: "Greta Gerwig heeft veel momenten gedroomd die eruit geknipt moesten worden. En van Will Ferrell zouden we een grote blooper-reel kunnen maken. Hij bleef idiote dingen verzinnen."

Sterk staaltje acteerwerk
Hij vertelde ook dat ze een beroemd Jaws-momentje hebben als Ryan Gosling door een golf wordt geraakt en door de lucht vliegt. Verderop wordt dan iemand door een haai verslonden, terwijl John Cera een sterk staaltje acteerwerk neerzet.

Ook is het gerucht waar dat er een stukje is, waarbij de zwangere Barbie moet bevallen. In de onderstaande YouTube-video van Looper wordt meer verteld over alle veranderingen die de film heeft ondergaan.



NieuwsFilm

meest populair