Margot Robbie noemt bubbelbad-scène in film met Christian Bale "eenvoudigste dag ooit"

Margot Robbie noemt bubbelbad-scène in film met Christian Bale "eenvoudigste dag ooit"

Margot Robbie staat bekend om haar spraakmakende scènes, zoals haar badscène in 'The Big Short', waarin glamour en lef samenkomen, en ze legt uit dat ze het liefst met andere acteurs werkt om haar focus te verleggen en haar werk te verbeteren.

Margot Robbie heeft aardig wat spraakmakende scènes op haar naam staan. Zo wordt nog altijd gesproken over haar bad in de film The Big Short. Die scène is namelijk een mooie combinatie van glamour en lef.

Waar anderen in verlegenheid worden gebracht als zo'n scène ter sprake komt, blijft de ster uit Barbie achter haar werk staan. Margot is gek op details. Ze acteert het liefst met anderen, omdat die interactie haar werk verbetert.

Moet focus verleggen
Zo zei ze in gesprek met andere acteurs bij The Hollywood Reporter: "Ik moet bij andere acteurs zijn om mijn focus te verleggen naar wat zij doen en reageren op hen. Ik zit anders teveel in mijn hoofd."

Normaal duikt Margot helemaal in de voorbereiding. Dat hoefde niet van de regisseur voor die bekende badscène. Ze zei: "Het was de gemakkelijkste dag van mijn leven. Ik hoefde alleen in de camera te kijken. Het voelde aan als een gesprekje met iedereen."

Toch research vooraf
Toch wees Margot de teleprompter af die de regisseur voorstelde. Ze wilde niet zomaar een tekst oplezen en deed vooraf research. Ze zei: "Die technische termen kon ik niet zomaar vertellen zonder te ervaren wat het is. Dat moet ik wel snappen."

Meer staat hier in het artikel van Fandomwire. Het betreffende gesprek staat in de YouTube-video van The Hollywood Reporter hieronder.



NieuwsFilm

meest populair