Tom Holland gaat naar de grond na onmogelijke opgave: mist 'hole-in-one'

Tom Holland gaat naar de grond na onmogelijke opgave: mist 'hole-in-one'

Tom Holland mist een uitgelezen kans op een hole-in-one tijdens een dagje golfen met zijn broers op een geweldige golfbaan.

Het zal je maar gebeuren: een uitgelezen kans en je verknalt het. Het overkwam Tom Holland laatst. De acteur leek daarbij enorm op zijn personage Spider-Man - als hij een sprong mist.

Tom en zijn broertjes, Sam en Arthur, namen de uitdaging aan om een hole-in-one te schieten op een golfbaan. Vanaf een grote afstand, 132 yards welteverstaan, en met 500 ballen. Ze kunnen namelijk prima golfen en hopen dat het wel een keertje zou lukken.

Erg moeilijke opdracht
Ze genieten van hun dag samen en een aantal ballen komt vlak bij de hole. Maar naarmate de dag vordert en de vermoeidheid toeslaat, nemen de krachttermen toe. Feit is, dat het slaan van die afstand ook voor een pro moeilijk is.

De spanning neemt toe. Gefrustreerd gaat Tom Holland naar de grond als hij een uitgelezen kans mist op een hole-in-one. Sportief slaan zij alle 500 ballen weg. Aan het eind zijn ze moe, maar vooral blij dat ze de kans kregen op een geweldige baan in London te staan.

Onderhoudend dagje
Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van DP World Tour is een onderhoudend dagje golf te zien.



NieuwsFilm

meest populair