De 77-jarige Cher heeft de "juiste genen" en blijft er heel jong uitzien

De 77-jarige Cher heeft de "juiste genen" en blijft er heel jong uitzien

Ze weet zelf ook niet hoe ze het doet, maar is er natuurlijk wel blij mee.

Cher, voornamelijk bekend als zangeres maar ook van films als Moonstruck (waarvoor ze zelfs een Oscar won) en Mamma Mia: Here We Go Again, is vandaag de dag alweer 77, maar ziet er nog steeds fantastisch uit. Hoe doet ze dit toch?

Hier laat de zangeres/actrice zich nu zelf over uit: "De genen in mijn familie zijn behoorlijk verbazingwekkend. Ik probeer niet jong over te komen of voor te doen, ik ben gewoon wie ik ben, wat dat dan ook betekent" grapt ze.

Ouderdom
Nog niet zo heel lang geleden besloot Cher nog een punt te zetten achter haar relatie met de 37-jarige Alexander 'A.E.' Edwards. De nodige mensen hadden echter kritiek op het stel vanwege het grote leeftijdsverschil. Cher had hier zelf geen enkele moeite mee.

"Oké, kan iemand mij alsjeblieft vertellen wanneer ik eens oud ga voelen? Ik vind het grote onzin. Ik krijg elke keer weer cijfers te horen, maar ik begrijp dat niet. Ik vind het dan ook niet leuk om hier telkens weer over te lezen en kritiek te krijgen op Twitter".

Agenda
Het is een tijdje geleden dat we Cher in een film hebben gezien, maar volgens IMDb heeft ze toch weer twee projecten op haar agenda staan. Het gaat hier om Rabbit Ears: The Ugly Duckling en Hail Mary.



NieuwsFilm

meest populair