De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Hurt Locker (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kathryn Bigelow | Cast: Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, e.a. | Kijk direct
Tijdens de oorlog in Irak krijgen de militairen van een explosievenopruimingsdienst een nieuwe collega: sergeant James. Als leidinggevende is hij erg goed in zijn vak, maar door zijn een nonchalante persoonlijkheid kunnen de meesten hem niet uitstaan. James sleept zijn team roekeloos mee in een dodelijk kat-en-muisspel met de vijand. De dood laat hem schijnbaar onverschillig.



Bigfoot Junior (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Stassen en Jeremy Degruson | Cast: Pappy Faulkner, Chris Parson, Lindsay Torrance, e.a. | Kijk direct
De dertienjarige Adam is een buitenbeentje en moet voortdurend de pestkoppen van zich afslaan. De knul gaat op avontuur om het mysterie rond zijn jarenlang vermiste vader op te lossen. Al snel ontdekt Adam dat zijn vader niemand minder dan de legendarische Bigfoot is en dat hij superkrachten heeft. Al snel moeten ze samenwerken tegen een bedrijf dat hun DNA wil hebben.



What If (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Manny Palo | Cast: Alessandra de Rossi, JM de Guzman, Chard Ocampo, e.a. | Kijk direct
Twee pasgetrouwde muzikanten - Billie en Jecs - gaan op huwelijksreis naar een eiland. Daar komen ze erachter dat ze veel problemen hebben die ze moeten aanpakken. Hun prille huwelijk komt helemaal onder druk te staan wanneer er tyfoon over het eiland raast. De spanningen blijven alsmaar stijgen en het is nog maar de vraag of het goedkomt tussen de twee.



NieuwsFilm

meest populair