Hitsige Nederlandse film op Netflix wordt dit weekend enorm goed bekeken

Hitsige Nederlandse film op Netflix wordt dit weekend enorm goed bekeken

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Happy Ending (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joosje Duk | Cast: Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Joy Delima, e.a. | Kijk direct
Luna en Mink leerden elkaar in een strandtent kennen en zijn al snel gaan samenwonen. Ze zijn een jaar verder als ze proberen hun relatie een nieuwe impuls te geven door een derde persoon te zoeken voor een trio. Luna faket namelijk heel wat orgasmes af en geeft haar vriend het idee dat hij een ware held is in bed. Door het trio neemt hun relatie een onverwachte wending.



Toen Ik Je Zag (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Verbong | Cast: Egbert Jan Weeber, Noortje Herlaar, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, e.a. | Kijk direct
Acteurs Esther en Bastiaan leiden op het eerste oog een droomleven. Ze zijn beiden succesvol en lijken een gelukkig stel. Maar er is een andere kant die maar weinigen zien. De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie.



You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sammi Cohen | Cast: Sunny Sandler, Samantha Lorraine, Dylan Hoffman, e.a. | Kijk direct
De hartsvriendinnen Stacy en Lydia zijn vastbesloten om de allerbeste bat mitswa te organiseren om hun volwassen leven met een knaller te beginnen. Maar wanneer de populairste jongen van de school, Andy, een wig tussen hen drijft, is het maar de vraag of hun vriendschap en de feestplannen zullen overleven.



NieuwsFilm

meest populair