De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Happy Ending (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joosje Duk | Cast: Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Joy Delima, e.a. | Kijk direct
Luna en Mink leerden elkaar in een strandtent kennen en zijn al snel gaan samenwonen. Ze zijn een jaar verder als ze proberen hun relatie een nieuwe impuls te geven door een derde persoon te zoeken voor een trio. Luna faket namelijk heel wat orgasmes af en geeft haar vriend het idee dat hij een ware held is in bed. Door het trio neemt hun relatie een onverwachte wending.



The Ruins (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Carter Smith | Cast: Jonathan Tucker, Jena Malone, Shawn Ashmore, e.a. | Kijk direct
Twee Amerikaanse stelletjes genieten van een onbezorgde vakantie in het Mexicaanse Cancún. Aan het einde van hun vakantie laten ze zich overhalen door een andere toerist om de ruïnes van een Mayatempel te bezoeken. Daar staat hen meerdere onaangename verrassingen te wachten: ze worden overmeesterd door de lokale bevolking en aangevallen door bloeddorstige vleesetende klimplanten.



Erin Brockovich (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Soderbergh | Cast: Julia Roberts, Albert Finney, David Brisbin, e.a. | Kijk direct
De alleenstaande moeder Erin Brockovich kon lang geen baan vinden, maar kan dankzij enige bluf en chantage aan de slag bij een advocatenkantoor. Daar stuit ze op een enorme vervuilingszaak. Aanvankelijk neemt niemand haar serieus, maar vanwege haar volhardheid weet ze er toch een zaak van te maken.



NieuwsFilm

meest populair