De Top-3 best bekeken films op Netflix van dit weekend

De Top-3 best bekeken films op Netflix van dit weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Heart of Stone (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Harper | Cast: Gal Gadot, Jamie Dornan, Matthias Schweighöfer, e.a. | Kijk direct
Rachel Stone is een doorgewinterde spion die werkt voor de CIA. Hoewel ze al heel wat ervaring heeft, staat ze nu voor haar grootste uitdaging ooit. Ze moet te zien voorkomen dat een zeer belangrijk en levensgevaarlijk wapen in handen valt van een hacker met kwade bedoelingen. Aan Stone om de wereld te redden op een ongekend spannende missie.



A Man Called Otto (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Forster | Cast: Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, e.a. | Kijk direct
Otto, een gepensioneerde knorrepot, heeft na de dood van zijn vrouw het leven opgegeven. Kwaad op de wereld en gehard door verdriet, plant hij nu zijn eigen einde. Maar wanneer een jong gezin naast hem komt wonen, leidt dit tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op de kop zet. Zo begint het bevroren hart van Otto langzaam te smelten.



What Men Want (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Shakman | Cast: Taraji P. Henson, Tracy Morgan, Max Greenfield, e.a. | Kijk direct
Ali David is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega's. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Deze gave gebruikt ze om succesvol te worden, met alle gevolgen van dien.



NieuwsFilm

meest populair