De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Heart of Stone (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Harper | Cast: Gal Gadot, Jamie Dornan, Matthias Schweighöfer, e.a. | Kijk direct
Rachel Stone is een doorgewinterde spion die werkt voor de CIA. Hoewel ze al heel wat ervaring heeft, staat ze nu voor haar grootste uitdaging ooit. Ze moet te zien voorkomen dat een zeer belangrijk en levensgevaarlijk wapen in handen valt van een hacker met kwade bedoelingen. Aan Stone om de wereld te redden op een ongekend spannende missie.



Marry My Dead Body (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wei-Hao Cheng | Cast: Greg Hsu, Austin Lin, Gingle Wang, e.a. | Kijk direct
Politieagent en hetero Wu Ming-Han is homofoob en bang voor geesten. Terwijl hij bewijsmateriaal verzamelt voor een zaak, pakt hij per ongeluk een rode envelop. Plotseling is hij getrouwd met Mao Pang-Yu, een man die onder mysterieuze omstandigheden is overleden. Het tweetal moet hun verschillen overbruggen en hun krachten bundelen om de zaak op te lossen en gerechtigheid te zoeken voor Mao.



A Man Called Otto (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Forster | Cast: Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, e.a. | Kijk direct
Otto, een gepensioneerde knorrepot, heeft na de dood van zijn vrouw het leven opgegeven. Kwaad op de wereld en gehard door verdriet, plant hij nu zijn eigen einde. Maar wanneer een jong gezin naast hem komt wonen, leidt dit tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op de kop zet. Zo begint het bevroren hart van Otto langzaam te smelten.



NieuwsFilm

meest populair