Sandra Bullock over haar meest succesvolle film: "Een rol die acteurs makkelijk verknoeien"

Sandra Bullock over haar meest succesvolle film: "Een rol die acteurs makkelijk verknoeien"

Het was een van de moeilijkste rollen uit haar carrière en werd bekroond met een Oscar

Sandra Bullock won een Oscar voor haar rol in The Blind Side. Toch wees zij het aanbod steeds af, want het was voor haar een van de moeilijkste films om op te pakken.

De film uit 2009 is een schrijnende verfilming van een waargebeurd verhaal over een gezin dat een dakloze tiener adopteert. Dankzij de moeder volgt het kind zijn talent. De jongen wordt vervolgens een beroemde American footballer.

Te hoge druk
Sandra vond de druk te hoog volgens het artikel hier in Cheatsheet. Ze zei in een interview: "Ik herinner me niet dat ik ja zei tegen de film. Ik bleef het afzeggen, omdat ik niet wist hoe ik het moest maken. Ik wist niet hoe ik het verhaal recht kon doen."

Hoewel het boek haar inspireerde en het gezin geweldig vond, twijfelde zij. Ze zei: "Ik kon de rol niet goed neerzetten. Dit is een van die rollen die acteurs kunnen verknoeien. En daarom stemde ik niet in."

Spijt van het project
Ook vertelde de ster dat zij de eerste weken op de filmset spijt had van het project. Ze bleef zelfs tot het uitbrengen onzeker over haar prestaties. Ze berustte met het idee dat zij alles had gegeven wat zij kon.


De film werd echter goed ontvangen en leverde een goede omzet op. Sandra Bullock ontving meerdere nominaties en awards. Hierboven is de trailer van de film te zien.

NieuwsFilm

meest populair