Dwayne 'the Rock' Johnson verrast straatarme UFC-vechter met een huis

Dwayne 'the Rock' Johnson verrast straatarme UFC-vechter met een huis

'The Rock' zet zich in voor Themba Gorimbo.

Dwayne 'the Rock' Johnson is een behoorlijk geliefde acteur. Niet alleen speelt hij zowat elk jaar in diverse blockbusters, hij schijnt ook een hele aardige gozer te zijn. Dat toont hij nu weer eens opnieuw aan.

De acteur, o.a. bekend van zijn rol als Hobbs in de Fast & Furious-franchise, komt nu met een onwijs mooi cadeau voor de UFC vechter Themba Gorimbo. Laatstgenoemde kan goed vechten, maar is straatarm.

Verhaal
Ondanks het feit dat Gorimbo zich volledig focust op zijn carrière, is het tot nu toe nog geen groot succes gebleken. Hij verloor zijn eerste gevecht tegen AJ Fletcher en had nog maar 7 dollar op zijn bankaccount staan.

Zijn tweede gevecht, tegen de Japanse Takashi Soto, won hij dan wel weer, maar ook dit bracht niet veel geld op. Sterker nog, Gombo besloot om zijn trainingspullen te verkopen. Dit bracht ongeveer 7000 dollar, die hij vervolgens gebruikte om een waterpomp te installeren in zijn dorpje in Zimbabwe.

Mooi gebaar
Johnson is op de hoogte van zijn verhaal en was diep onder de indruk. De acteur vond het mooi dat Gorimbo, die duidelijk geen cent heeft, zijn laatste geld gebruikte om anderen te helpen. Nu helpt The Rock Gorimbo dan ook.



De acteur verraste de vechter in een gymzaal in Miami. Themba was duidelijk te zien behoorlijk emotioneel, maar dan komt Johnson met hét cadeau: "Ik vind jouw verhaal zo speciaal. Ik wilde jou dan ook treffen en het hier over hebben".

Huis
Samen gaan ze op stap en gaan ze in huis in, waar Gorimbo foto's ziet van zijn gezin. Dan komt Johnson met de kers op de taart: "Je moest slapen op de bank in de gym, maar dat is niet langer nodig. We hebben een huis voor jou!".



Johnson vervolgt: "Je hoeft je nergens zorgen om te maken, we hebben alles al verzorgd. Zorg gewoon voor je gezin en focus je op je carrière".

Als je nu nog steeds niet doorhebt dat Johnson een van de tofste mensen in Hollywood is dan kan waarschijnlijk niks je van gedachten laten veranderen.

NieuwsFilm

meest populair