De topfilms die in augustus op Netflix verschijnen

De topfilms die in augustus op Netflix verschijnen

In augustus valt er weer heel wat nieuws te streamen.

Netflix presenteert iedere maand een hoop gave films en series. Dit zijn de drie beste films die in augustus op de streamingdienst verschijnen.

A Man Called Otto (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Forster | Cast: Tom Hanks, Mariana Treviño, Rachel Keller, e.a. | 9 augustus
Otto, een gepensioneerde knorrepot, heeft na de dood van zijn vrouw het leven opgegeven. Kwaad op de wereld en gehard door verdriet, plant hij nu zijn eigen einde. Maar wanneer een jong gezin naast hem komt wonen, leidt dit tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op de kop zet. Zo begint het bevroren hart van Otto langzaam te smelten.



Heart of Stone (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Harper | Cast: Gal Gadot, Jamie Dornan, Matthias Schweighöfer, e.a. | 11 augustus
Rachel Stone is een doorgewinterde spion die werkt voor de CIA. Hoewel ze al heel wat ervaring heeft, staat ze nu voor haar grootste uitdaging ooit. Ze moet te zien voorkomen dat een zeer belangrijk en levensgevaarlijk wapen in handen valt van een hacker met kwade bedoelingen. Aan Stone om de wereld te redden op een ongekend spannende missie.



Missing (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicholas D. Johnson en Will Merrick | Cast: Storm Reid, Nia Long, Tim Griffin, e.a. | 24 augustus
June, een technisch onderlegde tiener, probeert haar vermiste moeder Grace terug te vinden via een digitale zoektocht. Zij is niet thuisgekomen van een vakantie naar Colombia met haar nieuwe vriend. Maar haar digitale detectivewerk levert langzaamaan meer vragen op dan antwoorden. Haar moeder blijkt veel geheimen te hebben en dat zorgt ervoor dat June mogelijk zelf ook gevaar loopt.



NieuwsFilm

meest populair