Kunnen Ariana Grande en collega nog meer 'Wicked' zijn? Getrouwde sterren daten elkaar

Kunnen Ariana Grande en collega nog meer 'Wicked' zijn? Getrouwde sterren daten elkaar

Ze maken een puinhoop van hun huwelijk

Ariana Grande maakt een puinhoop van haar eigen huwelijk en het huwelijk van haar collega Ethan Slater. Of hij doet dat bij hen.

Feit is dat beide sterren nu in een echtscheiding liggen. Beide sterren werken samen aan de verfilming van de musical Wicked. Naar eigen zeggen groeiden zij dichter naar elkaar toe en hebben zij dit keurig eerst aan hun partner verteld.

Er speelde meer
Volgens het artikel hier van People leken zij het op professioneel vlak goed met elkaar te vinden. Ze waren erg lief voor elkaar op de filmset.

Mensen om hen heen dachten dat dat alleen op werkgebied was. Maar er blijkt meer te spelen. In de onderstaande YouTube-video van E! News wordt het verhaal ook uitgelegd.

Niet eens met overspel
Laat nu de vrouw van Ethan Slater, Lilly Jay, het niet eens zijn met het overspel van haar partner. En zij neemt het ook Ariana kwalijk. Lilly was namelijk al 10 jaar gelukkig samen met Ethan. Sinds kort hebben zij een baby.

Lilly Jay zegt desgevraagd zich niet gesteund te voelen: "Ariana is het verhaal. Zij is niet echt een meisjes meisje. Mijn gezin is voor haar maar nevenschade."



NieuwsFilm

meest populair