3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

I Wanna Dance With Somebody (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kasi Lemmons | Cast: Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, e.a. | Kijk direct
Al in het kerkkoor zingt Whitney de sterren van de hemel. Haar moeder Cissy, zelf een bekend zangeres, neemt haar later mee naar een optreden waar ze een nummer mag zingen. Hier wordt ze ontdekt door platenbaas Clive Davis. Een droomcarrière ligt in het verschiet. Al snel groeit Whitney uit tot een internationale superster.



Insidious (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, e.a. | Kijk direct
Josh en Renai verhuizen met hun kinderen naar een nieuwe woning. Het geluk kan niet op, totdat zoonlief Dalton een ongeluk krijgt en onverwacht in coma raakt. Artsen snappen niet wat er aan de hand is. Later gebeuren er steeds vreemdere dingen in het huis. Uiteindelijk blijkt alle ellende een bovennatuurlijke verklaring te hebben.



The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Kijk direct
Courty Gentry wordt in de gevangenis gerekruteerd door de CIA. Hij blijkt een begaafd sluipschutter en wordt ingezet om aantal dodelijke opdrachten uit te voeren. Hij wordt echter dwarsgezeten door ene Lloyd Hansen, een onberekenbare eenling. Gelukkig is Dani Miranda, eveneens een agente, daar om hem te helpen.



NieuwsFilm

meest populair