Zo ziet de prachtige Alyssa Milano uit 'Charmed' er nu uit

Zo ziet de prachtige Alyssa Milano uit 'Charmed' er nu uit

Zij is het eens met de vakbonden en legt de problemen verder uit

Alyssa Milano acteert al bijna een mensenleven. De nu 50-jarige actrice uit Commando en Brazen en series als Who's the Boss en Charmed is een bekend gezicht gebleven en produceert films en series voor televisie.

De ster maakt graag gebruik van haar invloed. Op haar Instagram plaatste zij een filmpje online over de staking van de acteursvakbond en schrijversvakbond in de Verenigde Staten. In het onderstaande bericht is zij het compleet eens met de bonden en legt de problemen verder uit.



Oude contracten
Zo vertelt zij, dat maar 1% van de mensen in de filmindustrie extreem veel verdienen. De meesten leven dus van loonstrook naar loonstrook. Ook is zij niet tevreden met de contracten die vroeger zijn afgesloten.

Alyssa Milano zegt: "De contracten waren destijds niet ingericht op streaming en AI, want dat bestond toen nog niet. Als Charmed nu dus wordt uitgezonden op een streamingdienst, zie ik daar niets van terug. En dat geldt voor iedereen."

Knap en levendig
De ster vertelt vol passie, terwijl zij zich opmaakt. Zij is nog altijd een knappe en levendige vrouw. Ook is zij absoluut niet bang voor het ouder worden. Zij promoot niet voor niets goede huidverzorging voor de oudere vrouw.

Alyssa plaatste laatst een 'throwback' foto naar haar tijd in de beroemde serie over de heksenzusjes. Dat bericht staat hieronder, net als het vrolijke commentaar van haar volgers. Zij kunnen geen genoeg krijgen van die afleveringen. Nu nog een betere compensatie.



NieuwsFilm

meest populair