3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Oblivion (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
2077. Jaren na een allesvernietigende nucleaire oorlog, werkt Jack Harper voor een organisatie die de laatste delfstoffen op de aarde bij elkaar tracht te schrapen. Zijn leven verandert compleet wanneer hij een beschadigd ruimteschip ontdekt met daarin de vrouw die hij herkent uit zijn dromen. Dit leidt tot een reeks gebeurtenissen die vragen oproept over zijn bestaan, waarbij het lot van de mensheid in zijn handen komt te liggen.



Goodfellas (1991)
Bekijk de afbeelding Regie: Martin Scorsese | Cast: Ray Liotta, Robert De Niro, Joe Pesci, e.a. | Te zien op: HBO Max
Henry Hill droomt al sinds zijn jeugd van een carrière in de misdaad. Op zestienjarige leeftijd wordt hij onder de hoede genomen door de ervaren maffioso Jimmy Conway. Later wil Hill, die inmiddels flink wat geld heeft verdiend, een eigen cocaïnehandel beginnen. Die stap blijkt achteraf het begin van een hoop ellende.



Do Revenge (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jennifer Kaytin Robinson | Camila Mendes, Maya Hawke, Austin Abrams, e.a. | Te zien op: Netflix
De populaire en knappe Drea schaamt zich kapot wanneer een intieme video die alleen bedoeld was voor haar vriendje uitlekt. Ze wordt onttroond op de chique privéschool waar ze op zit en sluit een geheime deal met Eleanor, een bescheiden nieuwe leerling over wie de nodige roddels verspreid worden, om wraak te nemen op elkaars vijanden.



NieuwsFilm

meest populair