De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Casa Coco (2022)
Regie: Bob Wilbers | Cast: Gerard Cox, Joke Bruijs, Gijs de Lange, e.a. | Kijk direct
De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit keer komt ook Pleuns jeugdliefde Toon mee. Hij is hoog toe aan vakantie, maar had even niet op Pleun gerekend. De Caraïbische zon blijkt echter tot wonderen in staat.



Boogie (2021)
Regie: Eddie Huang | Cast: Taylor Takahashi, Taylour Paige, Bashar Jackson, e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse Alfred Chin, die iedereen kent onder zijn bijnaam Boogie, is de zoon van Taiwanese immigranten en droomt van een basketbalcarrière. Zijn doel is om ooit in de grote NBA-competitie te spelen. Zijn ouders willen hier echter niks van weten en willen dat hij zich op zijn educatie richt. Zowel op als naast het veld staat hij onder grote druk om aan de verwachtingen te voldoen. Toch is Boogie vastberaden om te vechten voor zijn droom.



The Out-Laws (2023)
Regie: Tyler Spindel | Cast: Pierce Brosnan, Nina Dobrev, Adam Devine, e.a. | Kijk direct
Owen, een nuchtere bankdirecteur, staat op het punt te trouwen met de liefde van zijn leven: Parker. Op een dag wordt zijn bank overvallen door een beruchte groep criminelen die bekend staan als de 'Ghost Bandits'. De aanwijzingen die hij vervolgens vindt leiden naar een verontrustende verdenking: Owen vermoedt dat niemand minder dan zijn schoonouders achter de overval zitten. Al snel blijkt hij gelijk te hebben en de boel volledig te escaleren.



NieuwsFilm

meest populair