De vriendin van 'Superman' Henry Cavill speelt de baas: "Mijn mooie en briljante liefje"

De vriendin van 'Superman' Henry Cavill speelt de baas: "Mijn mooie en briljante liefje"

Wie is die vriendin van 'Man of Steel' Henry Cavill?

Henry Cavill brengt zijn vrije tijd graag door met het spelen van games. Toch heeft de superheld uit de film Man of Steel en de detective uit Enola Holmes al jaren een vriendin.

In april 2021 maakte Henry Cavill zijn relatie bekend op Instagram door een berichtje te plaatsen met haar foto. Hij noemde haar zijn "mooie en briljante liefje". En kreeg zo'n negativiteit over zich heen, dat hij toch wat moest zeggen in onderstaand Instagram-bericht.



Een behoorlijke baas
Soms gaat zijn liefje, Natalie Viscuso, mee naar een event. Zo was het stel laatst bij de première van het derde Netflix-seizoen van The Witcher samen te zien. De foto's staan hier in het artikel van People.

Volgens het artikel hier bij Elle, werkt Natalie Viscuso ook in de filmindustrie, maar dan achter de schermen. Zij is een zogeheten Hollywood executive. Natalie was vice president van de studio Legendary Entertainment. Dezelfde Legendary die achter films als Man of Steel, Enola Holmes en Dune zit.

Soortgelijke functie
Intussen is zij overgestapt naar een soortgelijke functie bij Roy Lee's Vertigo Entertainment. Samen met Henry Cavill wil zij Warhammer 40.000 aanpassen en verfilmen. Juist, een van de favoriete games van Henry Cavill. En het is wel duidelijk dat zij een behoorlijk succesvol baasje is.



NieuwsFilm

meest populair