John Boyega laat zich uit over de zorgwekkende situatie van Jamie Foxx

John Boyega laat zich uit over de zorgwekkende situatie van Jamie Foxx

Het lijkt gelukkig de goede kant op te gaan.

Afgelopen april kwam er verontrustend nieuws langs over Jamie Foxx. De spierbundel en altijd positieve en optimistische acteur had namelijk gezondheidsproblemen, waar nog steeds maar bijzonder weinig over bekend is. Toch laat niemand dan John Boyega zich hier nu over uit.

Wat er precies aan de hand is met Foxx is nog niet duidelijk, al zit hij wel in een afkickkliniek. Boyega, voornamelijk bekend van de laatste Star Wars-trilogie, maakte nog niet zo heel lang geleden een film met Foxx, namelijk They Cloned Tyrone, en zegt nu een gesprek met hem gehad te hebben.

Beter
Zo zegt Boyega: "Ik heb hem al vaker proberen te bellen maar deze keer nam hij eindelijk op en daar ben ik echt dankbaar voor. Het gaat goed met hem, maar we moeten hem wel de tijd geven die hij nodig heeft. Ik weet dat we allemaal niet kunnen wachten dat hij terugkeert".

"Ik wenste hem meteen veel beterschap, niet alleen van mij maar ook van andere mensen. Ik kijk gigantisch uit om hem weer te zien, maar tot die tijd zeg ik: Neem alle tijd die je nodig hebt Jamie. We houden allemaal van je".

Meer
Daar blijft het niet bij. Ook de producente van de film, Datari Turner, heeft goed nieuws: "Het gaat elke dag beter met hem, dus we verwachten allemaal dat hij heel snel terugkeert!"

Wanneer dat het geval is zal Foxx weer snel gaan acteren. Hij heeft namelijk meerdere projecten op de agenda staan, waaronder de Netflix blockbuster Back in Action met o.a. Cameron Diaz en Glenn Close en de R-rated komedie Strays.

NieuwsFilm

meest populair