3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Annihilation (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, e.a. | Kijk direct
Biologe Lena onderneemt samen met vier andere vrouwen een expeditie naar een mysterieus gebied waar de natuurwetten niet gelden. Door die plek is Lena namelijk de liefde van haar leven verloren. Maar het gebied blijkt een nog grotere bedreiging te vormen, omdat het zich steeds verder uitbreidt en de gehele aarde dreigt op te slokken.



Harriet (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kasi Lemmons | Cast: Cynthia Erivo, Leslie Odom Jr., Joe Alwyn, e.a. | Kijk direct
1850. De tot slaaf gemaakte Harriet Tubman weet te ontsnappen uit de slavernij en naar het Noorden te ontsnappen. Nadien wordt ze onderdeel van de abolitionistische beweging en besluit ze haar leven te riskeren door via een geheim netwerk - dat bekend staat als de Underground Railroad - tientallen anderen te helpen hetzelfde te doen.



White Noise (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, e.a. | Kijk direct
Jack werkt als hoogleraar Hitler-studies aan de universiteit. Zijn vierde vrouw Babette deelt wijze lessen met ouderen. Ze hebben een groot samengesteld gezin. Beiden zijn geobsedeerd door de dood. Na een grote ramp, waarbij een gifwolk is vrijgekomen, gaan alle alarmbellen af. Jack blijft echter opvallend koel. Te midden van alle paniek en chaos worstelen Babette en hij juist met universele thema's als liefde en vinden van geluk.



NieuwsFilm

meest populair