3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, e.a. | Kijk direct
Techmiljardair Miles Bron nodigt ieder jaar zijn bonte vriendengroep uit op zijn Griekse eiland. Dit jaar spelen ze een moordspel. Ook speurneus Benoit Blanc ontvangt een uitnodiging, maar niet van de gastheer. Toch mag hij blijven en dat is maar goed ook, want wanneer er iemand dood opduikt, kan alleen hij alle lagen van de bijbehorende intriges afpellen.



The Prom (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Murphy | Cast: Jo Ellen Pellman, Ariana DeBose, Meryl Streep, e.a. | Kijk direct
De openlijk lesbische Emma wil niets liever dan met haar vriendin naar het schoolbal. Maar als Mrs. Greene, het homofobe hoofd van de ouderraad, daar lucht van krijgt, blaast ze het hele feest af. Wanneer vier uitgerangeerde Broadwaysterren horen over Emma's verhaal, besluiten ze haar te gaan helpen. Maar dat doen ze in eerste instantie vooral om hun eigen imago te redden.



The Gentlemen (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guy Ritchie | Cast: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse zakenman Mickey Pearson heeft een zeer lucratieve wiethandel op weten te bouwen in Londen, maar wil daar nu mee stoppen. Maar zodra de onderwereld lucht van deze plannen krijgt, raakt hij flink in de problemen. Diverse criminelen zien namelijk hun kans om de handel van Pearson hardhandig over te nemen.



NieuwsFilm

meest populair