Dit zijn alle films die deze week nieuw op Netflix verschijnen

Dit zijn alle films die deze week nieuw op Netflix verschijnen

Van nostalgische actie tot komedie: er is voor ieder wat wils!

Netflix pakt deze week weer uit met een mooi aantal nieuwe films. FilmTotaal heeft vandaag alle films voor je op een rijtje gezet die de komende dagen aan de catalogus van de streamingdienst worden toegevoegd. Van nostalgische actie tot komedie: er is voor ieder wat wils.


De 3 beste toevoegingen


Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie Haskell | Cast: Charlie Kersh, Walter Jones, Catherine Sutherland, e.a. | Woensdag (19/4)
Minh, de dochter van Trini Kwan, neemt na een tragedie haar rechtmatige plaats in bij de Power Rangers. Rita Repulsa, de oudste aartsvijand van het heldenteam, heeft na vele jaren een nieuw lichaam gevonden en is uit op wraak. Aan de Rangers om haar voor eens en voor altijd te stoppen. Een ongekend spannende strijd volgt.



Boga Boga (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Onur Saylak | Cast: Kivanç Tatlitug, Funda Eryigit, Gürgen Öz, e.a. | Vrijdag (21/4)
Yalin en zijn vrouw verlaten na een schandaal de grote stad Istanboel en verhuizen naar rustig plaatsje aan de Aegeïsche kust. Hier, waar niemand hen kent, hopen ze en nieuwe start te maken. Al snel merken ze echter dat de plaatselijke bevolking helemaal niet op hen zit te wachten. Yalin lijkt meer geheimen met zich mee te dragen dan hij los wil laten.



A Tourist's Guide to Love (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven K. Tsuchida | Cast: Rachael Leigh Cook, Scott Ly, Missi Pyle, e.a. | Vrijdag (21/4)
De Amerikaanse Amanda, die onlangs op pijnlijke wijze door haar vriendje is gedumpt, moet voor haar werk bij een reisbureau naar Vietman. Ideaal, want zo kan ze er even tussenuit. Daar ontmoet ze de vrijgevochten gids Sinh, die haar laat zien hoe heerlijk het is om avontuurlijk te leven. Al snel bloeit er een bijzondere liefde tussen hen op.





En verder...


Dinsdag (18/4)
Longest Third Date (2023) | Documentairefilm

Vrijdag (21/4)
One More Time (2023) | Romkom

NieuwsFilm

meest populair