Deze 76-jarige Oscar bekroonde actrice slaat bijna 40 jaar jongere bekendheid aan de haak

Deze 76-jarige Oscar bekroonde actrice slaat bijna 40 jaar jongere bekendheid aan de haak

Er was best wel wat kritiek op het grote leeftijdsverschil, maar de twee zijn dolgelukkig samen.

Enige tijd geleden kwam er op FilmTotaal nog een artikel langs over Cher. De beroemde zangers/actrice werd namelijk gespot met een veel jongere man. Nu is het echter duidelijk te merken dat ze een relatie hebben.

Cher, voornamelijk bekend als zangeres maar ook van films als Moonstruck (waarvoor ze zelfs een Oscar won) en Mamma Mia: Here We Go Again, is vandaag de dag alweer 76, maar haar nieuwe vriend, Alexander Edwards, is maar liefst 40 jaar jonger.

Meer
In eerste instantie werd gedacht dat de twee misschien enkel en alleen goed bevriend zouden zijn, maar nu is het toch wel echt overduidelijk dat de beroemdheden daten.

Cher en Edwards waren namelijk samen gespot op de rode loper van de Versace Fall-Winter 2023 Fashion Show. Er werden meerdere kiekjes van de twee tortelduifjes vastgelegd, die hier te zien zijn.

Wie is Edwards?
Edwards werkt zelf ook in de muziekindustrie, al is hij echter voornamelijk bekend vanwege zijn voormalige relatie met het model Amber Rose, met wie hij ook een 3-jarig zoontje heeft. Vorig jaar gingen de twee echter uit elkaar toen Edwards vreemd was gegaan.

Ondanks het feit dat het feit dat het goed gaat tussen de twee, schijnt het wel dat Edwards er maar wat graag op los feest. Cher zou dan ook vele miljoenen uitgeven om het hem naar zijn zin te maken. De vraag is natuurlijk of dit klopt, maar dit hele verhaal is hier te lezen.

Kinderen
Ook Cher heeft twee kinderen, die allebei ook flink wat ouder zijn dan Edwards. Het gaat hier om zoon Elijah Blue (46), wiens vader, Gregg Allman, overleed op 69-jarige leeftijd in 2017 aan kanker.

Haar andere zoon is Chaz Bono (53). Hij kwam voort uit Chers huwelijk met Sonny Bono, maar ook hij overleed op 62-jarige leeftijd tijdens een skiongeluk in 1998.

NieuwsFilm

meest populair